Choose your language
and country
болгарська
чеська
данська
німецька
грецька
англійська
іспанська
естонська
французька
італійська
литовська
латвійська
нідерландська
норвезька
польська
портуґальська
румунська
словацька
словенська
шведська

Причепи з бортами-сіткою

Кількість знайдених товарів: 22

Причепи з бортами-сіткою, що додатково кріпляться на основні або додаткові борти. Знадобляться для транспортування гілок або інших громіздких вантажів, які зазвичай не поміщаються на причепі. Борти, встановлені на наших причепах, швидко можна зняти.

"Przyczepy

Причепи з сітчастими бортами

Причепи з сітчастими бортами доступні в нашому магазині в 3 різних розмірах: 150x106, 200x106 і 200x125 см. Це дозволяє вибрати причіп, який найкраще відповідає вашим потребам. Сітчасті борти виготовлені за індивідуальними розмірами, щоб вони ідеально підходили до причепів. Щоб встановити їх на причепі, потрібні лише два ключа – це займає кілька хвилин.

Причепи з сітчастими бортами використовуються цілий рік. Якщо ви хочете перевозити речі, які потребують більш високої транспортної поверхні, ви можете використовувати для цього додаткові сітчасті борти. Вони виготовлені з дуже міцної оцинкованої сталі.


Причепи з бортами-сіткою

Купуючи причіп одразу з додатковими бортами, ви значно заощадите! Якщо вони вам не знадобляться під час транспортування, просто зніміть їх і залиште в гаражі чи коморі.

Знайти Автомобільні причепи
pixel