Choose your language
and country
болгарська
чеська
данська
німецька
грецька
англійська
іспанська
естонська
французька
італійська
литовська
латвійська
нідерландська
норвезька
польська
портуґальська
румунська
словацька
словенська
шведська

Лебідки з ременем та тросом

Кількість знайдених товарів: 21

Ручні лебідки для автомобілів, квадроциклів та інших машин, які можна затягнути з їх використанням на причіп або евакуатор. Ми пропонуємо лебідки з ремнем та тросом від AL-KO або KNOTT.

Ручні лебідки

Ручні лебідки дуже корисні як для затягування автомобіля на причіп, так і для спуску з причепа. Вони зазвичай використовуються на причепах, коли автомобіль, що перевозитиметься на ньому, не може самостійно заїхати на причіп. Лебідка знадобиться у випадках, коли ми хочемо затягнути автомобіль, що не може рухатись самостійно. Вони також використовуються для комфортного транспортування човнів та яхт на причепах. З їхньою допомогою можна затягнути будь-яку техніку та предмети, які необхідно перевезти. Основна відмінність між лебідками полягає в їхній максимальній горизонтальній тяговій потужності, яка повинна бути адаптована до об'єктів, які необхідно підняти або опустити. Багато з них оснащені додатковими корпусами, які захищають механізм від погодних умов.

Лебідки з тросом

Лебідки з тросом є найпоширенішим типом ручних лебідок. Вони оснащені сталевим тросом - дуже міцним, що може тягнути дуже важкі предмети. Ми пропонуємо низку лебідок, які поставляються з замонтовами сталевим тросом, а також ті, в яких ви можете встановити такий трос самостійно. При виборі лебідки другого типу необхідно звернути увагу на вантажопідйомність барабана, а також вимір fi та довжину каната. Також дуже важливо, щоб гак, встановлений на кінці сталевого троса, мав достатню міцність. Авторитетні виробники лебідок, такі як німецькі компанії AL-KO або KNOTT, додають до своїх лебідок додаткові функції безпеки, що полегшує роботу з лебідкою. До них відносяться, наприклад, автоматичне гальмо тиску вантажу з блокуванням зворотного ходу.

Лебідки з ременем

Лебідки з ременем, також відомі як стрічкові лебідки, ідеально підходять для затягування невеликих транспортних засобів і машин, таких як мотоцикли, квадроцикли або човни. Ремінь з поліестеру, що заповнює весь барабан, забезпечує комфортніше затягування та дозволяє повністю забути про корозію при використанні їх у воді або на вологій місцевості. Ремінь не стирається навіть при дуже інтенсивному використанні завдяки спеціальній плетеній структурі. Якщо вам потрібна допомога у виборі лебідки, яка відповідає вашим потребам, зв’яжіться з нами, і наші експерти порадять вам оптимальний продукт.
pixel