Choose your language
and country
болгарська
чеська
данська
німецька
грецька
англійська
іспанська
естонська
французька
італійська
литовська
латвійська
нідерландська
норвезька
польська
портуґальська
румунська
словацька
словенська
шведська

Причепи для мотоциклів

Кількість знайдених товарів: 6

Причепи для мотоциклів UNITRAILER MOTO пристосовані для перевезення 1, 2 або 3 мотоциклів. Міцна конструкція з похилою транспортною поверхнею для ще легшого завантаження та розвантаження. Мотопричепи на категорію В.

Przyczepki motocyklowe

Причепи на мотоцикл

Автомобільні причепи для мотоциклів, що гравітаційно опускаються, дозволяють швидше завантажувати мотоцикли на транспортну поверхню. Завдяки відкидному дишлю та відповідно довгим доквелерам, завантаження мотоциклів на причіп практично не вимагає застосування сили. Це велика зручність, що особливо важлива для великих і важких мотоциклів.

Усі мотопричепи, доступні в нашому магазині, мають максимальну дозволену масу 750 кг, а це означає, що ви можете використовувати їх з водійськими правами категорії B. Ми використовували одну негальмовану вісь, що забезпечує високу маневреність, відсутність підскаку навіть на нерівній дорозі і довговічність. Тримачі для транспортних ременів для належного кріплення мотоциклів розміщені в таких місцях, щоб кожну модель мотоцикла можна було безпечно транспортувати.

Знайти Автомобільні причепи
pixel