Choose your language
and country
болгарська
чеська
данська
німецька
грецька
англійська
іспанська
естонська
французька
італійська
литовська
латвійська
нідерландська
норвезька
польська
портуґальська
румунська
словацька
словенська
шведська

Одноосьові причепи

Кількість знайдених товарів: 73

Легкі одноосьові причепи з максимальною дозволеною масою до 750 кг. Призначені для перевезення багажу, товарів, різноманітних матеріалів. Лише самовивіз з нашого стаціонарного магазину в місті Люблін, Польща.

Przyczepy jednoosiowe

Одноосьові причепи

Одноосьовий причіп знадобиться як і для приватного використання, так і для ужитку на підприємстві. Понад 600 кг вантажної можливості (максимальна дозволена маса 750 кг) для вашого автомобіля з поверхнею 150x106, 200x106 або 200x125, що значно полегшить транспортування різного виду вантажу. Для таких потреб чудово підійдуть причепи на базі однієї осі. Вони дуже маневрені та забезпечують хороші умови їзди завдяки сучасній осі AL-KO або KNOTT на основі торсіонних валів. Використання однієї осі робить одноосьові причепи одними з найдешевших на ринку. Новий тип торсіонних осей забезпечує комфортну їзду з причепом без підстрибування навіть коли він порожній. Це найкращий вибір у співвідношенні ціна/якість, рекомендований для більшості клієнтів.

Одновісні причепи самоскиди

Одновісні причепи-самоскиди дозволяють перекидати транспортну поверхню, що полегшує навантаження та розвантаження вантажів. Усі причепи UNITRAILER, які ми пропонуємо, мають дишло, що нахиляється. Завдяки відкривному та знімному задньому борту, всі сипучі матеріали, такі як пісок, земля або, наприклад, гілки будуть зісковзувати самі під час розвантаження. Данне рішення також дозволяє дуже зручно зберігати причеп. Дишло з нахилом дозволяє поставити причіп ззаду біля будинку або в гаражі.

Одноосьові причепи з ухильним дишлем

Пропоновані нами одновісні причепи з ухильним дишлем виготовлені в Польщі, на базі продукції відомих світових виробників. Конструкції наших причепів розроблені та протестовані, щоб витримувати навіть дуже інтенсивне використання. Додаткова опорна балка під транспортною поверхнею відрізняє наші причепи, підвищуючи їх жорсткість і довговічність. Антикорозійний захист у вигляді гальванізації металевих елементів робить причепи стійкими до їзди та зберігання в різних погодних умовах протягом багатьох років. Ми впевнені в якості, яку пропонуємо, тому надаємо дворічну гарантію на кожен одновісний причіп. Одновісні причепи також пропонують набагато нижчі експлуатаційні витрати. Одинарні крила і пара коліс означають, що вартість ремонту або заміни зношених деталей на одновісному причепі набагато нижча, ніж у причепа з двома осями.
Знайти Автомобільні причепи
pixel