Гальма накату

Кількість знайдених товарів: 22

Гальма накату для автомобільних причепів з гальмами, на основі осей AL-KO або KNOTT з максимальною допустимою масою від 700 до 3500 кг. Незамінні при великих навантаженнях, вони підвищують комфорт їзди з причепом.

Hamulec najazdowy do przyczepy

Гальма накату для автомобільних причепів

Гальма накату для автомобільних причепів незамінні, якщо ми хочемо безпечно та комфортно подорожувати з важким причепом, тобто таким, загальна маса якого перевищує 750 кг. Гальмо накату у таких причепах необхідне для додаткового гальмування причепа, з’єднаного з транспортним засобом. При гальмуванні, наприклад, автомобілем, причіп притискається до кульки гака, і пристрій обгону починає його додатково гальмувати. Завдяки цьому гальмування відбувається набагато ефективніше. Гальмівні компоненти буксирувального автомобіля не так інтенсивно використовуються і тому прослужать довше.

Гальмо до причепа

Вибір гальма накату потрібно почати з перевірки виробника осі на вашому причепі. Найпопулярнішими та найкращими марками осей є і KNOTT. Потім перейдіть до перевірки типу дишла на причепі. Тип гальма накату буде залежати від того, чи має ваше дишло форму літери «V» чи «T», а також потрібно знати яку форму має дишло – квадратну чи круглу. Інша річ, яку потрібно перевірити, це діаметр фаркопа. Наступним кроком є перевірка максимальної дозволеної маси причепа. Маючи всю цю інформацію, ви можете обрати відповідне гальмо накату. Це досить складно, тому у разі виникнення проблем звертайтеся до нас, і ми допоможемо вибрати потрібне гальмо накату до вашого причепа.
pixel