Choose your language
and country
болгарська
чеська
данська
німецька
грецька
англійська
іспанська
естонська
французька
італійська
литовська
латвійська
нідерландська
норвезька
польська
портуґальська
румунська
словацька
словенська
шведська

Причепи з каркасом

Кількість знайдених товарів: 17

Причепи з каркасом висотою 40 см або 80 см та водонепроникним тентом. Це найпопулярніший варіант наших причепів завдяки великій зручності використання. Усі причепи зі каркасом мають відкидний задній борт та тент. Завдяки даному рішенню ви швидко, та без зайвих зусиль отримаєте доступ до вантажу.

Przyczepy ze stelażem

Причепи з високим каркасом

Легкові причепи з каркасом є одними з найпопулярніших дорожніх причепів. Тент з високим каркасом захищає від дощу, сонця чи снігу, не тільки вантаж а й транспортну поверхню, тобто фанеру. Остання, на відміну від вантажу, що перевозиться, також піддається знищенню. Висококаркасні причепи вирішують цю проблему, зберігаючи фанеру в хорошому стані набагато довше.


Причепи з тентом та каркасом

Незважаючи на те, що причепи з каркасом майже завжди використовуються в такому вигляді, сам каркас з тентом є додатковими елементами, які при необхідності можна зняти і розібрати. Вони не підключені до причепа, і їх демонтаж дуже простий, тому це не займає багато часу і може бути виконано лише за допомогою двох гайкових ключів.

У причепах з каркасом дуже важлива правильна форма і висота каркасу. У нашому магазині ви знайдете причепи з двосхилим рамою. Завдяки такій формі дощ і сніг вільно падають з верху тенту під час руху. Чим вище рама, тим більше опір повітря, а отже, і витрата палива автомобіля, що тягне причіп. Причепи з рамою, що доступні в UNITRAILER, мають висоту 40 або 80 см, завдяки чому причепи не виступають над кузовом більшості автомобілів.

Знайти Автомобільні причепи
pixel