Choose your language
and country
болгарська
чеська
данська
німецька
грецька
англійська
іспанська
естонська
французька
італійська
литовська
латвійська
нідерландська
норвезька
польська
портуґальська
румунська
словацька
словенська
шведська

Причепи з плоским тентом

Кількість знайдених товарів: 32

Причепи з плоским тентом захищають транспортну поверхню від дощу, снігу, пилу, бруду та від пошкодження вантажу під час руху. Наші причепи з тентом доступні в різних розмірах і з максимальною дозволеною масою до 750 кг.

Przyczepy z plandeką

Легкові причепи з тентом

Плоскі тенти для причепів купують люди, які хочуть забезпечити надійний захист вантажу. У базових версіях причепів вантаж ніяк не захищений, і в результаті піддається впливу несприятливих погодних умов, а також пилу і бруду, які можуть забруднити його під час руху.

Купуючи легкі причепи з тентом, ви захищаєте себе від таких обставин. До того ж, водонепроникні тенти мають відносно низьку ціну. Серед нашого асортименту тентів, ви обов’язково відповідний для свого причепа.


Встановлення плоского тенту на причіп

Завдяки відповідним розмірам тенту та гнучкій мотузці, тент лекго встановлюється на причіп. Для цього потрібно покласти брезент на передній борт, а потім відрегулювати його по всій довжині, поки він не зачепиться за кути заднього борта. Покладений таким чином брезент слід розтягнути, протягнувши через отвори в ньому листовий трос, а потім якомога тугіше натягнути його і зачепити за бічні тримачі на причепі.

Недоліками причепів, обладнаних плоским тентом, є обмеження можливої транспортної висоти максимальною висотою бортів. Що стосується наших причепів, то їх висота становить 32 см. Однак, якщо вам потрібно більше висоти - обирайте варіант з каркасом і високим брезентом. Тоді ви отримаєте додаткові 80 см у висоту.

Знайти Автомобільні причепи
pixel