Choose your language
and country
болгарська
чеська
данська
німецька
грецька
англійська
іспанська
естонська
французька
італійська
литовська
латвійська
нідерландська
норвезька
польська
портуґальська
румунська
словацька
словенська
шведська

Причепи з додатковими бортами

Кількість знайдених товарів: 14

Причепи UNITRAILER з додатковими бортами BIS, що підвищують транспортну поверхню причепа. Завдяки додатковим бортам ви можете перевозити більше вантажу на причепі. На наші причепи ви можете встановити один або два додаткові борти, досягаючи висоти транспортної поверхні причепа аж 96 см у випадку причепів з TRIPLE бортами.

"Przyczepy

Причепи з додатковими бортами

Купівля причепа з додатковими бортами – найкращий спосіб вирішити проблему, яка завжди виникає при покупці такого типу транспортного засобу, тобто нестача місця. Вибираючи причіп, ви зазвичай знаєте, що на ньому будете перевозити найчастіше. Найкраще було б замовити якомога довший причіп, але, по-перше, ціна на причепи зростає з їх довжиною, а по-друге, чим довше причіп, тим гірше він маневрує.

Оптимальним рішенням є купівля одного причепа з додатковими бортам, що встановленні поверх основних бортів, таким чином збільшуючи висоту транспортної поверхні. На наших причепах ви можете поставити до двох рівнів додаткових бортів, отримуючи причіп з ПОТРІЙНИМИ бортами і висотою майже метр. Додаткові борти виготовлені зі сталі.


Причепи з бортовими надставками

Нам не завжди потрібен високий вантажний простір, у такому випадку ми бачимо переваги придбання причепа з бічними бортами. Йдеться про можливість швидкого демонтажу. Зроблені за розміром і ідеально підходять до причепів, вони знімаються лише двома гайковими ключами за кілька хвилин. Вони повністю оцинковані, тому, не боячись іржі, ви можете покласти їх у гараж чи підвал та використовувати лише тоді, коли вони знову знадобляться.

Ознайомтеся з нашими додатковими бортами BIS і замовте ті, які вам підходиять прямо зараз. Також не забудьте про плоский тент або каркас з тентом для захисту вантажу від дощу, пилу чи снігу. Ви також можете легко встановити їх на додаткові борти.

Знайти Автомобільні причепи
pixel